O nama

O nama

TIMAS COMPANY

VRHUNSKI NAMEŠTAJ ZA VAS

Preduzeće TIMASCOMPANY osnovano je 2004. godine i ima za sobom samo godine uspešnog poslovanja i proizvodnje. Nalazimo se u ulici Nikole Đurića 110 u Bobištu, kod Leskovca. Proizvodimo kupatilski i kuhinjski nameštaj visokog kvaliteta kao i elemente za dnevni boravak, spavaće sobe, predsoblja i hodnike, klasični ormani, klizni ormani, komode kao i kompjuterske i kancelarijske stolove.

Celokupna proizvodnja TIMASCOMPANY stavljena je u službu cenjenih kupaca. Pored prvoklasne izrade sav nameštaj ugrađujemo u prostorije. Radimo po meri na osnovu  vaše želje, uvek spremni da savetodavniom predlozima doprinesemo zadovoljstvu i zahtevu kupaca.

Proizvodnja kupatilskog nameštaja je vrhunskog kvaliteta s obzirom da za izradu koristimo medijapan (16mm), farbanog poliuretanom sa 85%-90% sjaja ili poliuretanskim lakom visokog sjaja (100%). Izuzetno kvalitetni ormarići sa ogledalom (3mm) imaju staklene brušene police (4mm).Rasveta je halogena od 220v a leđa od belog lesonita. 

Pristupačne cene, vrhunska proizvodnja i moderan dizajn su odlike proizvoda TIMASCOMPANY.

Jedinstven dizajn

Savršen kvalitet

Odlična obrada

Zašto da odaberete nas

Nameštaj po vašoj želji i vašim merama

Timas Company  iz godine u godinu savremenim mašinama unapredjuje svoju proizvodnju. Povećavajući asortiman svojih proizvoda izlazi vam u susret.